foto

Rreth nesh


Historiku


Kompania CMD u themelua në vitin 2010 nga ing. Zejnullah Fetahu me bashkpunëtorë. Puna e korrekte e stafit dhe përkrahja në vazhdimsi e klientëve ka ndikuar që CMD të depërtojë shpejt në treg dhe të ketë shërbimet më të mira.


CMD filloi punën me:

1. Zhvillimin e programeve
2. Web faqeve
3. Dizajn

Programet fillestare në vazhdimsi janë zhvilluar duke u perfeksionuar secilën herë më shumë.

Tani kemi një gamë të gjerë të produkteve (software) dhe jemi të gatshëm të zhvillojmë cdo produkt sipas kërkesës tuaj.

Misioni

Misioni ynë është që për kërkesat dhe problemet tuaja të ofrojmë zgjidhje përmes gjuhës së teknologjisë.
Ky mision përmbushet vetëm atëher kur klientët tanë janë të kënaqur dhe ne arrijmë që në vazhdimsi të përkrahim kërkesat e tyre me zhvillimin e produkteve të reja apo përmirësimin e atyre ekzistuese.

Visioni

Vizioni ynë është që CMD brenda pesë vitesh të jetë kompania lider në ofrimin programeve (software) në Kosovë. Ndërsa brenda dhjetë vitesh të specializohet për një produkt me të cilin do të jetë fuqishëm e pranishme në tregun europian.


Të gjitha të drejtat e rezervuar © CMD |
Log In | Sing Up | Kontakti