foto


Zhvillimi i webfaqeve


Kjo ndihmon në hapjen e linjave të komunikimit midis kompanisë e klientëve dhe poashtu i njofton klientët potencial për vlerat e kompanisë.
Më shumë.

Dizajni i WEB-it


CMD ka zhvilluar si sektor të dizajnin duke ofruar dizajne kreative për logo, flajera, postera vizitkarta etj.

Më shumë.

SOFTWARE & WEB DEVELOPMENT


Jemi te specializuar në zhvillimin e software-ve sipas porosisë dhe kërkesave te klientit për biznese të vogla dhe të mesme.

Më shumë.
Të gjitha të drejtat e rezervuar © CMD |
Log In | Sing Up | Kontakti