foto

SOFTWARE & WEB Developmet


ZHVILLIMI I DESKTOP DHE WEB APLIKACIONEVE

Jemi te specializuar në zhvillimin e software-ve sipas porosisë dhe kërkesave te klientit për biznese të vogla dhe të mesme.Veçanërisht, kompania jonë punon në programe sipas porosisë, dizajnin e bazës së të dhënave, zhvillimin e Web Aplikacioneve.

Ekspertiza jonë mbështetet në aftësitë tona në teknologjitë më të reja të zhvillimit të software’eve siç janë: Microsoft .NET (ASP.NET 4.0, C#,Visual Basic), XML, Jscript, MS SQL 2005,2008 etj.

Kjo shtrirje tregon kualitetin dhe sigurinë e aplikacaionve tona software-ike që zhvillohen nga ana jonë.

Aftësia dhe eksperienca jonë ju siguron shërbime dhe produkte të shkëlqyera.
Gjatë gjithë fazave të zhvillimit të aplikacionit tuaj, nga dizajni i konceptit e deri te lansimi i produktit, ndiqen standardet më të larta të zhvillimit. Komunikimi jonë i gjërë mundëson të jemi në kontakt të drejtpërdrejtë 24 orë në ditë me klintët tanë.

Produktet tona punojn me efikasitet dhe jan të sigurt, dhe ne këtë mënyrë klientat tone jan ata që përfitojn.

Produkte:

- CMD Hotel

- CMD Restaurant

- CMD University

- CMD Library

- CMD Finance

- CMD Security

- CMD Business

- Zena (Llogaritja e betonit sipas EC-2)

- PGA (Llogaritja e reçetes së betonit)

- CMD – Vote

CMD është në treg që nga viti 2010 dhe vetem ne nje kohe te shkurter ka arritur te kete nje numer te konsiderueshem klientesh dhe nje emer te konsoliduar. Ritmet e zhvillimit jane te larta dhe synojme zgjerimin e sherbimeve qe mund te ofrojme per ju.

Zgjidhje software sipas kërkesave të bizneseve.

Tashmë kemi një gamë të programeve të gatshëm për ju por gjithashtu mund të zhvillojmë sipas kërkesave të ndryshme:

Programe aplikative për Windows.
Programeve që manipulojnë baza të dhënash.
Programeve në rrjet me baza të dhënash qëndrore si (MS SQL, My SQL, etj).
Programeve që aksesojne baza të dhënash në distancë.
Aplikimeve në WEB që manipulojnë baza të dhënash.
WEB site të personalizuara.
Dizajne - Shtyp

Stafi ynë i specializuar po punon për modernizimin dhe përmirësimin e këtyre produkteve dhe krijimin e më të rejave për të gjetur zgjidhjet e duhura në lehtësimin e administrimit të biznesit tuaj.


Të gjitha të drejtat e rezervuar © CMD |
Log In | Sing Up | Kontakti